קרן ניו יורק של הסוכנות היהודית הנקראת גם קרן קט"י (קרן טיפוח יזמות), מעניקה הלוואות עד 350,000 ש"ח לעידוד יזמות בקרב תושבי ירושלים, מטה יהודה והסביבה. מטרת הקרן לסייע ליזמים מקומיים בירושלים, בית שמש ובמטה יהודה המעוניינים להקים עסק חדש או להשקיע ולהרחיב עסק קיים בירושלים והסביבה, בהתאם לרשימת היישובים שנקבעו על ידי מנהלי הקרן.
הלוואה משתלמת לעידוד יזמות בירושלים והסביבה
חשוב לציין כי קרן קט"י ממומנת על ידי הסוכנות היהודית, הבנק המלווה את הקרן הוא בנק אוצר החייל. באמצעות קרן קט"י יכולים יזמים ובעלי עסקים בירושלים והסביבה לקבל הלוואה עד לסכום של 350,000 ש"ח לתקופה של עד 6 שנים.
ניתן להחזיר את ההלוואה בפריסת תשלומי החזר לאורך 72 חודשים, קיימת אפשרות לתקופת גרייס של עד 12 חודשים. תנאי הריבית להלוואות עד 350,000 שח דרך קרן קט"י הם ריבית פריים + 1.5%. כדי לקבל את ההלוואה המשתלמת נדרש היזם להון עצמי של 20% השקעת בעלים, כמו כן עליו להציג בטחונות חיצוניים של ערב אחד לכל 100,000 שקל.
הקמת עסק או השקעה בעסק קיים
קרן ניו יורק של הסוכנות היהודית (קרן קטי"י ירושלים) מסייעת מדי שנה ליזמים בירושלים והסביבה באמצעות הלוואה אטרקטיבית לתקופה ארוכה. ההלוואה מיועדת ליזמים המעוניינים להקים עסק חדש באזור ולבעלי עסקים קיימים הזקוקים להלוואה כדי להשקיע בעסק הקיים, למנף אותו ולהרחיבו.
כדי לקבל הלוואה עד 350,000 ₪ דרך קרן קט"י יש לעמוד בתנאי הסף שנקבעו, כמו כן יש להגיש בקשה מסודרת ומפורטת הכוללת תוכנית עסקית, מסמכי התאגדות, אישורים שונים מרשויות המס, לרבות אישור ניהול ספרים כחוק ומסמכים נוספים. כדי לשפר סיכויים ולהגיש בקשה מסודרת ללא עיכובים מיותרים, מומלץ לפנות לעזרת המומחים של המרכז הישראלי לצרכנות פיננסית (מידע).
אנו מתמחים בהגשת בקשות לקרנות של הסוכנות ולקרנות בערבות המדינה. נשמח לסייע גם לך להגיש את הבקשה ולשפר את סיכוייך לקבל את ההלוואה הנחוצה עבורך. השאר פרטים באתר ונחזור אליך בהקדם.